ms

News Novita.com
Le novità più importanti sulla moda capelli che nessuno vuole perdere: all news!

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in News Novita.com


News Novita.com : Semua berita tentang rambut, gaya rambut, trend memotong terkini oleh Salun pendandan rambut atas. Tempahan besar teknik styling, idea-idea yang tempahan untuk rambut. Trend potongan rambut yang panjang dan pendek musim bunga membolehkan penyesuaian yang pelbagai gaya. Secara umum, terutama bagi luka lama, anda akan ikut menjadi trend liar dan percuma, atau menunjuk-nunjuk pemberontak dan sengaja mengalih atau dibubarkan. Rambut panjang, akan bebas untuk menyatakan diri mereka yakin menunjuk ke panjang dibesar-besarkan. Produk-produk baru untuk pemotongan rambut pendek, sebaliknya, kita akan diilhamkan dalam ' 70; Potong pendek akan menjadi rendah dan bersih, tanpa mengorbankan sedikit kebebasan yang characterizes gaya ini. Gelombang dan longgar rambut mencirikan kebanyakannya dibesar-besarkan panjang, yang menjadi unkempt dan percuma. Bersama-sama dengan rambut yang longgar, adalah gaya rambut, menjadi penting untuk menentukan potongan untuk musim bunga ini. Baru, ia adalah untuk watak rambut yang rendah dan unkempt, bagaimana boleh ia akan bun yang dihiasi oleh garisan di tengah-tengah, atau senang melihat pantai yang boleh ada walaupun dalam hanya beberapa langkah mudah dan tanpa penjagaan banyak. Menurut pakar-pakar dan pendandan rambut, kelihatannya trendy memakai cara lama potong, refleksi berkilat kecoklatannya, uncombed matlamat dan tanpa burrs. Maxi dan gelombang tanpa menggayakan ciri, kemudian, rambut panjang yang kini lebih daripada biasa boleh dipakai oleh wanita dari semua peringkat umur, mencari saiz yang betul. Menentang trend, tetapi sama-sama menarik, adalah orang-orang yang melibatkan rambut pendek. Fesyen, datang di gaya street dan mempunyai imej seorang wanita moden dan kontemporari. Potongan, dalam kes ini menunjukkan rupa agak minimum dengan napes dicukur dan dilukis thread kerja membaca, tanpa renouncing kepada gelombang. Kami mendapati, sebagai contoh, antara potongan paling indah ketika ini, ultra yang licin dan penting; Inilah peri yang dipotong seperti bahawa ia memberi kerapian dan kelantangan pada masa yang sama. Cantik potong pendek dan asimetri, yang menggabungkan tuft dan panjang yang mendaki pada sisi-sisi, penggantian lisan b cocok hanya tidak memberi apa-apa di dalam gaya rambut. Menarik adalah jelas diilhamkan oleh 70 's, potong menunjuk kepada suasana yang moden dan chromatic; gaya rambut masih lancar dan disheveled di sisi dengan clump lazat yang jatuh pada dahi.

Encyclopaedic hair website

News Novita.com capelli News Novita.com acconciature News Novita.com estetica News Novita.com moda-capelli News Novita.com salute News Novita.com parrucchieri

News Novita.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

News Novita.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, News Novita.com, riviste per parrucchieri, novità parrucchieri, ultime notizie parrucchieri, rivista Estetica, studio, griffe, tendenza, queen, you, cabeleireros.
News Novita.com, prince, hair styles, toni&guy, ah alternative, remixes, lh la horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
News Novita.com, news by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, hairworld, bqmagazine.
News Novita.com, bqtrends, cosmetics russia, hair!s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, cube smart, cube 3 solo moda, cubo foto moda capelli.
News Novita.com, novità capelli, giornali capelli, tendenze moda, i migliori parrucchieri, notizie show parrucchieri, periodici acconciatori, notizie capelli, elenchi indirizzi parrucchieri, giornali parrucchieri, giornale acconciature.
News Novita.com, riviste pettinature, rivista foto tagli capelli, cerca lavoro parrucchieri, fotografie capelli, punti vendita parrucchieri, rivista gossip parrucchieri, giornale tendenze moda, rivista moda capelli, book libri, periodico moda.
News Novita.com, magazine tagli moda, parrucchieri, estetica, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in italy

Gossip & News

17 Jul 19
Antonio Calvo

The Phoenix, a bird that rises from its ashes is the inspiration for this collection. Like this mythical bird, after long periods of intense creation, it is necessary to resurface and create collections just for the mere enjoyment of making them.

Collection: Phoenix
Ph: Danny Goiry
Make-up: Maria Freire
Stylist: Conchi Silvent
Hair Assistant: Justo Seoane

hair-collections

17 Jul 19
Jacks of London Art Crew

Collection: American Boy
Ph: Barry Makariou
Stylist: Riccardo Chiudioni

hair-collections

16 Jul 19
Rainbow Room International

Collection: Power To The Youth
Ph: Aleksandra Modrzejeska
Make-up: Allana McTrusy
Stylist: Rebecca Donaldson

hair-collections

16 Jul 19
Brett MacDonald and John Ross Slane

The hairstylists with their collection, PURItY, have produced a collection of images that are pure in shape, serene in form and fragile in beauty. The global colour palate provides strength to the purity of shape.

Collection: PURItY
Ph: Amy Leonard
Make-up: Elizabeth Hsich
Stylist: Amy Leonard

hair-collections

15 Jul 19

Ingrandisci, guarda e scopri
la Classifica dei
TOP 100 HAIRSTYLISTS,
i Migliori Parrucchieri d'Italia
!

top hairstylists


NORD
STILEcapelli


CENTRO - SUD
STILEcapelliEnter in News Novita.com