ms

News Novita
Le novità più importanti sulla moda capelli che nessuno vuole perdere: all news!

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in News Novita


News Novita : Semua berita tentang rambut, gaya rambut, trend memotong terkini oleh Salun pendandan rambut atas. Tempahan besar teknik styling, idea-idea yang tempahan untuk rambut. Trend potongan rambut yang panjang dan pendek musim bunga membolehkan penyesuaian yang pelbagai gaya. Secara umum, terutama bagi luka lama, anda akan ikut menjadi trend liar dan percuma, atau menunjuk-nunjuk pemberontak dan sengaja mengalih atau dibubarkan. Rambut panjang, akan bebas untuk menyatakan diri mereka yakin menunjuk ke panjang dibesar-besarkan. Produk-produk baru untuk pemotongan rambut pendek, sebaliknya, kita akan diilhamkan dalam ' 70; Potong pendek akan menjadi rendah dan bersih, tanpa mengorbankan sedikit kebebasan yang characterizes gaya ini. Gelombang dan longgar rambut mencirikan kebanyakannya dibesar-besarkan panjang, yang menjadi unkempt dan percuma. Bersama-sama dengan rambut yang longgar, adalah gaya rambut, menjadi penting untuk menentukan potongan untuk musim bunga ini. Baru, ia adalah untuk watak rambut yang rendah dan unkempt, bagaimana boleh ia akan bun yang dihiasi oleh garisan di tengah-tengah, atau senang melihat pantai yang boleh ada walaupun dalam hanya beberapa langkah mudah dan tanpa penjagaan banyak. Menurut pakar-pakar dan pendandan rambut, kelihatannya trendy memakai cara lama potong, refleksi berkilat kecoklatannya, uncombed matlamat dan tanpa burrs. Maxi dan gelombang tanpa menggayakan ciri, kemudian, rambut panjang yang kini lebih daripada biasa boleh dipakai oleh wanita dari semua peringkat umur, mencari saiz yang betul. Menentang trend, tetapi sama-sama menarik, adalah orang-orang yang melibatkan rambut pendek. Fesyen, datang di gaya street dan mempunyai imej seorang wanita moden dan kontemporari. Potongan, dalam kes ini menunjukkan rupa agak minimum dengan napes dicukur dan dilukis thread kerja membaca, tanpa renouncing kepada gelombang. Kami mendapati, sebagai contoh, antara potongan paling indah ketika ini, ultra yang licin dan penting; Inilah peri yang dipotong seperti bahawa ia memberi kerapian dan kelantangan pada masa yang sama. Cantik potong pendek dan asimetri, yang menggabungkan tuft dan panjang yang mendaki pada sisi-sisi, penggantian lisan b cocok hanya tidak memberi apa-apa di dalam gaya rambut. Menarik adalah jelas diilhamkan oleh 70 's, potong menunjuk kepada suasana yang moden dan chromatic; gaya rambut masih lancar dan disheveled di sisi dengan clump lazat yang jatuh pada dahi.

Encyclopaedic hair website

News Novita capelli News Novita acconciature News Novita estetica News Novita moda-capelli News Novita salute News Novita parrucchieri

News Novita - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

News Novita, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, News Novita, riviste per parrucchieri, novità parrucchieri, ultime notizie parrucchieri, rivista Estetica, studio, griffe, tendenza, queen, you, cabeleireros.
News Novita, prince, hair styles, toni&guy, ah alternative, remixes, lh la horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
News Novita, news by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, hairworld, bqmagazine.
News Novita, bqtrends, cosmetics russia, hair!s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, cube smart, cube 3 solo moda, cubo foto moda capelli.
News Novita, novità capelli, giornali capelli, tendenze moda, i migliori parrucchieri, notizie show parrucchieri, periodici acconciatori, notizie capelli, elenchi indirizzi parrucchieri, giornali parrucchieri, giornale acconciature.
News Novita, riviste pettinature, rivista foto tagli capelli, cerca lavoro parrucchieri, fotografie capelli, punti vendita parrucchieri, rivista gossip parrucchieri, giornale tendenze moda, rivista moda capelli, book libri, periodico moda.
News Novita, magazine tagli moda, parrucchieri, estetica, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in italy

Gossip & News

19 Dec 18
 

Collection: Frame of Mind
Ph: Bo Egestroem
Make-up: Anne Staunsager
Stylist: Mai Svanhvit

hair-collections

19 Dec 18

Rafael Bueno

 

XVIII collection shows four proposals in which different forms and textures are worked on the hair, joining the weaving and braiding techniques. Styles and accessories are ostentatious, showing the luxury as a relevant aspect of the collection. As for the colour, natural tones are combined, working on white, copper and black that highlight certain details of the weaving and braiding techniques used. XVIII is inspired by the union of combining the fusion of styles, both weaving and braiding techniques, the contrast of textures and the movement of hair, a collection featuring a woman in which strength and power are united.

Collection: XVIII
Hair Assistant: Moyses Utrera
Ph: Alberto Zaldivar
Make-up: Lulu Perez
Stylist: Desire Espinosa and Xisxo Morales
Models: Elva and Baira

hair-collections

18 Dec 18

i 20 MIGLIORI PRODOTTI
professionali per capelli

GUIDA ALL ACQUISTO

BEAUTY Bazar

18 Dec 18
 

This collection gives a nod to the style of lighting used in his classic old school black & white images by renowned Sixties photographer David Bailey, but, with a contemporary feel. The hair is an amalgamation traditional skin fade, graphic cuts and soft texturising but enhanced with various styling products for a strong finished look.

Collection: Bailey
Ph: Desmond Murray
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

18 Dec 18

Ivan Rodriguez

 

Collection: Weavers of Ideas
Ph: Jell Loya
Make-up: Thessa Peralta

hair-collectionsEnter in News Novita