news-novita.com
A legfontosabb hír a haj divat, hogy senki sem akar hiányozni: az összes hír!


News Novita.com : Minden hír a haj, frizurák, a legújabb vágási trendek a szalonokban a felső fodrászok. A legújabb formázási technikák, a legújabb ötletek a haj. A hosszú, rövid tavaszi hajvágások trendjei lehetővé teszik a stílusok széles körű testreszabását. Általánosságban elmondható, hogy különösen a hosszú vágások, a vadon élő és a szabad tendencia követni fogja, azaz, hogy megmutassák a lázadó haját, és szándékosan költözött vagy laza. A hosszú előtetők, majd szabadon kifejezni magukat könnyedén, amelynek célja a túlzott hosszúságú. Az újdonság a rövid Haircuts, másrészt, ihlette a 70-es; a rövid darabok lesz minimális és tiszta, de anélkül, hogy fel, hogy a érint a szabadság, hogy jellemzi ezt a stílust. A hullámok és a laza haj többnyire jellemzi a túlzott hosszúságok, amelyek válnak, megborult és ingyenes. Együtt laza haj, ez a frizura, amely vált az alapvető, hogy meghatározza a darabok ebben a tavasszal. Az újdonság, ez az egész az alacsony és megcsorgott frizurák, mint például a konty díszített egy sor között, vagy egy praktikus strand néz ki, hogy lehet csábító még néhány mozog, és nem túl sok gond. Szerint a szakértők és a fodrászok, hogy divatos kezében egy hosszú vágott azt jelenti, amelynek célja a zagyított hullámok, tele fényes reflexiók és nem foltok. Maxi hosszúságok és hullámok formázás nélkül jellemzik, ezért a hosszú haj, hogy most több mint valaha is viselt a nők minden korosztály, megtaláljuk a megfelelő méretet. Ellenkező tendenciák, de egyformán érdekes, azok tekintetében rövid haj. Divat, jön minden az utca-stílus és ad a kép egy modern és kortárs nő. A vág, ebben az esetben, jelez egy eléggé minimális megjelenés-val megborotválkozik árnyalatokat és könnyű felvonások, nélkül giving megjelöl a hullám egyébként. Megtaláljuk például, többek között a legszebb darabok a pillanat, az ultra sima és alapvető is; Ez egy Pixie vágott, hogy ad szigor és térfogat ugyanabban az időben. Gyönyörű a rövid és aszimmetrikus vágott, amely ötvözi a láb és a hossz felmászott oldalán, tökéletes, csak hogy nem adja fel semmit a frizura. Végül, a vágott tiszta 70-es ihletet, hogy rámutat arra, hogy a modern és a kromatikus hangulat is szuggesztív; a frizura továbbra is sima és megcsorgott oldalán nagyvonalú csomó, hogy esik a homlokára.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

News Novita.com, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, News Novita.com, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, News Novita.com, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, News Novita.com, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, News Novita.com, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, News Novita.com, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, News Novita.com, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, News Novita.com, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, News Novita.com, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, News Novita.com, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy
["02:57:30","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'News-novita.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - MAGAZINE - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/news-novita.com\/hu.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - MAGAZINE - impostata da: record da DB"]